Αρχική Σελίδα

Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd.

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Μεταλλικά λέιζερ μηχάνημα κοπής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μεταλλικά λέιζερ μηχάνημα κοπής για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η ακρίβεια της τέμνουσας μηχανής λέιζερ ινών GS Han είναι πολύ υψηλή. Μπορεί να επεξεργαστεί πολλών σύνθετη γραφική παράσταση τέλεια.

—— Ismail S.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας την προηγούμενη εβδομάδα στο εργοστάσιό σας. Ήμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι με την επιχείρησή σας και τις μηχανές σας.

—— Ο κ. Jerome

Είμαστε πολύ ευτυχείς σε περίπου αυτό που που είδαμε και η επιχείρησή σας εργάζεται, θα σας κρατήσω στην αφή αλλά στα σίγουρα θα λάβετε μερικές διαταγές από μας!

—— Ε. Nathaniel

Είμαι Online Chat Now

Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd. Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd. Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd. Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd. Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd. Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd. Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd.
Η πύλη Han `s GS Το λόμπι GS Han Το εργοστάσιό μας Το κτίριο γραφείων μας Το εργαστήριο παραγωγής, τα τέταρτα προσωπικού και το κτήριο καντίνων προσωπικού μας Η 3$η διεθνής υψηλή τεχνολογία EXPO πόλεων της Κίνας (MianYang) Science&Technology Τα κοινά χέρια GS & CIMES2016 του Han και δημιουργούν το φωτεινό μέλλον της κοπής λέιζερ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : GS Han
Αριθμός Υπαλλήλων : 135~145
Ετήσιες πωλήσεις : 54000000-72500000
Ιδρύθηκε Έτος : 1998
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

       

 

Hans Goldensky Wuhan η Co. συστημάτων λέιζερ, ΕΠΕ είναι θυγατριίδα επιχείρηση της Co. βιομηχανικής ομάδας τεχνολογίας λέιζερ Han, ΕΠΕ (κώδικας αποθεμάτων: 002008). Είμαστε επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένος στην Ε&Α, κατασκευάζουμε και παρέχουμε την κοπή λέιζερ, τη συγκόλληση λέιζερ, την επένδυση λέιζερ/την απόσβεση, και punching μεγάλων λέιζερ εξοπλισμός και τις λύσεις. 

 

Το περισσότερο από τα προϊόντα της επιχείρησής μας έχει πλήρως - ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, που χρησιμοποιούνται ευρέως στην επεξεργασία μετάλλων φύλλων, τη μεταλλουργία χάλυβα, το πετρέλαιο, τον καπνό, το αυτοκίνητο, τα μηχανήματα, το αεροδιάστημα, τις συσκευές εμπορευμάτων κουζινών & σπιτιών και άλλες βιομηχανίες κατασκευής. Στο μέλλον, η επιχείρηση θα συνεχίσει να βασίζεται στην καινοτομία του νέου και υψηλού echnology, χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα τεχνολογίας της για να συμβάλει στην ανάπτυξη εκβιομηχάνισης του λέιζερ που επεξεργάζεται τον πλήρη εξοπλισμό.

 

       

 

 

               Οι αιγυπτιακοί πελάτες επισκέπτονται την ιαπωνική επίσκεψη πελατών   

 

 

       

 

 

        Οι αυστραλιανοί πελάτες επισκέπτονται τους μηχανικούς μας και οι αυστραλιανοί πελάτες επισκέπτονται

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Tina

Τηλ.:: 86-27-8792-5937

Φαξ: 86-27-8792-5936

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)